Duurzaamheid

Bouwmanagement is het coördineren van een bouwproces van begin tot eind. De begeleiding van zo’n proces vraagt veel tijd, aandacht en inzicht in bouwkundige aspecten. NoJo Projects besteed veel aandacht aan het inrichten van het proces en de communicatie en zorgt ervoor dat het bouwproces voorspelbaar verloopt en daardoor de risico’s te minimaliseren en het project succesvol wordt opgeleverd.

 

Duurzaamheid

Onze projectmanagers hebben veel ervaring met en passie voor het laten maken van gebouwen waar mensen zich in “thuis” kunnen voelen. Zij bewaken het proces, de financiën en zorgen ervoor dat uw ambitie wordt gerealiseerd binnen de afgesproken kaders van kwaliteit, geld en tijd.

“Vakspecialisten die sturen op tijd, financiën en organisatie”

Duurzaamheid

Tijdens de uitvoering fungeert de bouwdirectie als gedelegeerde opdrachtgever en vertegenwoordigt de opdrachtgever tijdens de bouw. Met de juiste doelmatigheid draagt de directievoerder er zorg voor dat het bouwwerk binnen de gestelde kwaliteit, tijd en geld succesvol wordt opgeleverd.

Bij eenvoudige en overzichtelijke projecten is de directievoerder en toezichthouder één persoon. Bij complexe projecten zijn deze rollen gescheiden, de directievoerder is de bewaker van het contract, het geld en de projectorganisatie (communicatieve vaardigheden) en de toezichthouder zijn oren en ogen voor wat betreft de direct operationele bouwzaken (inhoudelijke vaardigheden).

Login